منو

Loading
http://www.tooz.ir/modules/mod_image_show_kh4/cache/stories.MomentNews.hospital1kh-is-157.jpglink
http://www.tooz.ir/modules/mod_image_show_kh4/cache/stories.MomentNews.shabakh1kh-is-157.jpglink

بیمارستان شهید گنجی شهرستان دشتستان

بیمارستان شهید گنجی شهرستان دشتستان

ادامه مطلب ...

شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان

شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستانشعار سال 1394

ادامه مطلب ...

«
»
  1. 0
  2. 1

نکاتی مهم در مورد خرید ،مصرف و نگهداری مواد غذایی

  • نوشته شده توسط بنافی
  • زیر مجموعه: اخبار
  • دسته: جدبد
  • بازدید: 2366

خرداد 1394

khrid.jpg

آيامي دانيد چگونه ازموادغذائي درتأمين سلامت خود و خانواده به نحوصحيح استفاده كنيد ؟

 

• غذاهائي راانتخاب كنيدكه به طرق صحيح تهيه شده اند.
• غذارابه طوركامل بپزيد( درجه حرارت تمام قسمتهاي موادغذائي حداقل به 70 درجه سانتي گرادبرسد ) .
• غذاهاي پخته شده ( آماده شده ) رابلافاصله مصرف كنيد( براي جلوگيري از رشد ميكروبها)
• غذاهاي پخته شده را با دقت نگهداري نمائيد( درشرايط گرم بالاي 60 درجه سانتي گراد و درشرايط سرد زير10 درجه سانتي گراد)
• غذاهاي پخته شده و ذخيره شده را جهت استفاده مجدد به طور كامل گرم نمائيد ( درمدت زمان حداقل 10دقیقه ودرجه حرارت 70 درجه سانتي گراد )
• ازتماس موادغذائي خام و پخته اجتناب كنيد( درصورت تماس آلودگي ايجاد خواهد شد) .
• دستهايتان را مرتباً بشوئيد( قبل ازشروع به تهيه موادغذائي و بعد از هر توقف درحين كار ) .
• هميشه تمام سطوح آشپزخانه را با دقت كامل تميز نگاهداريد.
• موادغذائي را از دسترس حشرات ، جوندگان و ساير حيوانات موذي دورنگهداريد.

                   توصیه های بهداشتی برای خرید و نگهداری فرآورده های لبنی
• از خرید شیر خام (غیرپاستوریزه) حتی‌الامکان خودداری نمایید. اگر مجبور به استفاده از شیر خام غیرپاستوریزه هستید، حتما آن را جوشانده و یک دقیقه در حال جوش به‌هم بزنید.
• شیر خام غیر پاستوریزه خریداری شده جهت مصرف را، به هیچ وجه قبل از مصرف در یخچال نگذارید.
• ظروف مورد استفاده برای شیر غیرپاستوریزه پس از مصرف باید با آب ومایع ظرفشویی شسته شوند.
• شیر پاستوریزه را حتما در داخل یخچال بین صفر تا چهار درجه به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری نمایید.
• از نگهداری و خرید شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری نمایید.
• چنانچه شیر پاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال بماند وعلایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود، قبل از مصرف حداقل آن را بمدت یک دقیقه بجوشانید.
• از مصرف خامه وکره غیرپاستوریزه خودداری نمایید.
• از مصرف بستنی غیر پاستوریزه خودداری نمایید.
• توصیه می شود از پنیر بسته‌بندی با برچسب دارای مجوز های بهداشتی استفاده شود.
• کره بسته‌بندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است. اگر می خواهید به مدت بیشتری آن را نگهداری کنید حتما باید در فریزر گذاشته شود.
• از خرید ومصرف دوغ فله‌ای خودداری نمایید.
• از خرید کشک مایع که دارای علایم کپک زدگی وبوی نامطبوع می‌باشد، خودداری نمایید و قبل از مصرف آن را ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بجوشانید.
• از خرید پنیر محلی تازه خودداری نمایید. پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که دو ماه در آب نمک داخل یخچال باقی بماند تا از آلودگی های میکروبی عاری شود.
• محصولات استریلیزه تا زمانی که بسته‌بندی محصول باز نشود قابل نگهداری در دمای اتاق هستند و در صورت باز شدن محصول باید در یخچال نگهداری شود. مدت نگهداری شیر استریل باز شده در یخچال ۲۴ ساعت می باشد.

                                                           

نکات مهم و راهنمای خرید ،مصرف و نگهداری مواد غذایی
• تا حد امکان از فروشگاه هایی که فروشندگان آنها شرایط بهداشت مواد غذایی را رعایت می کنند خرید کنید.-
• حتما به تاریخ تولید، انقضاء، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و علامت استاندارد توجه کنید و از خرید مواد غذایی که تاریخ مصرف آنها گذشته است بپرهیزید.
• گوشت مرغ و ماهی را بعد از سایر مواد غذایی خریداری کنید.
• از خرید بسته های غذایی آسیب دیده و معیوب اجتناب کنید.
• غذاهای منجمد شده در دمای فریزر (20 درجه زیر صفر) تا سه ماه قابل نگهداری است مانند انواع گوشت، ماهی و سبزی.
• برای رفع انجماد گوشت و سایر مواد غذایی قرار دادن در یخچال روش مطمئن تر و بهتری است.
• نان را از فروشگاه ها و نانوایی هایی که اصول بهداشتی را رعایت می کنند تهیه کنید.
• از روزنامه برای بسته بندی و حمل مواد غذایی بخصوص نان استفاده نکنید.
• برای جلوگیری از بیات شدن نان آن را در ظروف دربسته و در فریزر نگهداری کنید.
• حتی الامکان نان را به مقدار نیاز روزانه خریداری کنید. در صورت خرید نان به تعداد زیاد، برای جلوگیری از
• بیات شدن در بسته های مصرف بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید.
• غلات را در ظروف دربسته و در محیط خشک، تاریک و خنک و در معرض جریان هوا نگهداری کنید.
• از فروشگاه هایی که گوشت ها را در شرایط بهداشتی نگهداری می کنند خرید کنید.
• گوشت های تازه که رنگ صورتی یا قرمز روشن، بوی طبیعی و بافتی سالم، قابل ارتجاع و غیر لزج دارند را خریداری کنید.
• به تاریخ مصرف روی گوشت بسته بندی شده توجه کنید و از خرید بسته های آسیب دیده و تاریخ مصرف گذشته اجتناب کنید.
• مرغ تازه که سطح آن درخشنده و مرطوب است و بوی غیر طبیعی نمی دهد را انتخاب کنید.
• مرغ مناسب باید وزنی بین یک و نیم تا دو کیلوگرم داشته باشد.
• از مصرف پوست مرغ جدا خودداری کنید.
• ماهی تازه و سالم باید دارای ظاهری درخشان با چشمهای برآمده و براق باشد.
• بافت ماهی باید محکم و قابل ارتجاع بوده و فلس ها محکم به بدن ماهی چسبیده باشد.
• وجود لکه های آبی تیره سبز و سیاه روی شکم ماهی دلیل بر کهنگی آن است

نظر خود را اضافه کنید.

0 / 1500 محدودیت حروف
متن شما باید بین 10 تا 1500 حرف باشد
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آخرین اطلاعیه ها و بخشنامه ها

  • 1
  • 2
قبل بعدي

اطلاعیه

آزمون اقدامات محیطی ،در کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا

آزمون اقدامات محیطی ،در ک…

04-05-1394 | بازدید :2048

آزمون اقدامات محیطی ،در کنترل بیماریهای منتقله ا... ادامه مطلب

اطلاعیه

اموزش پذیرش دانش اموز در هنرستان کاردانش بهیاری

اموزش پذیرش دانش اموز در …

02-04-1394 | بازدید :3059

اموزش پذیرش دانش آموز در هنرستان کاردانش بهیاری ادامه مطلب

اطلاعیه

انتخابات نظام پرستاری

انتخابات نظام پرستاری

24-03-1394 | بازدید :2682

انتخابات نظام پرستاری ادامه مطلب

اطلاعیه

 "آگهی استخدام  89 روزه."

"آگهی استخدام 89 ر…

20-03-1394 | بازدید :3515

  آگهی استخدام قراردادی 89 روزه ادامه مطلب

اطلاعیه

اسامی کاندیدای نظام پرستا…

18-03-1394 | بازدید :2299

اسامی کاندیدای نظام پرستاری ادامه مطلب

اطلاعیه

آگهی استخدام پیمانی

18-03-1394 | بازدید :2605

آگهی استخدام پیمانی ادامه مطلب

اطلاعیه

آزمون غیرحضوری دستورالعمل…

26-09-1393 | بازدید :2872

آزمون غیرحضوری دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهای ... ادامه مطلب

اطلاعیه

آگهی استخدام قراردادی 89 …

06-09-1393 | بازدید :2773

دانلود اگهی استخدام قراردادی 89 روزه ادامه مطلب

تماس با ما

شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، جهت تماس با شبکه بهداشت می توانید با موارد زير در ارتباط باشيد .

  • ايران -بوشهر - برازجان
  • 3896 771 917 98
  • mailto:abbaspourasghar@yahoo.com
ورود

ورود به حساب کاربر

نام کاربری
رمز عبور *
بخاطر سپاری رمز عبور
مجوز استفاده از قالب عمومی خلیج فارس براي اين دامنه داده نشده , برای دریافت مجوز قالب بر روی لینک ، ( درخواست مجوز ) کلیک کنید