منو

Loading
http://www.tooz.ir/modules/mod_image_show_kh4/cache/stories.MomentNews.hospital1kh-is-157.jpglink
http://www.tooz.ir/modules/mod_image_show_kh4/cache/stories.MomentNews.shabakh1kh-is-157.jpglink

بیمارستان شهید گنجی شهرستان دشتستان

بیمارستان شهید گنجی شهرستان دشتستان

ادامه مطلب ...

شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان

شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستانشعار سال 1394

ادامه مطلب ...

«
»
  1. 0
  2. 1

تب مالت (بروسلوز ) را بشناسیم

  • نوشته شده توسط بنافی
  • زیر مجموعه: اخبار
  • دسته: جدبد
  • بازدید: 2480

malt6.jpg

تب مالت (بروسلوز )از بیماریهای مشترک بین انسان وحیوان است ومیکروب آن از حیوان است ومیکروب آن از حیوان آلوده مانند گاو ،بز ،گوسفند یا شتر به انسان منتقل می شود .

 

تب مالت (بروسلوز )از بیماریهای مشترک بین انسان وحیوان است ومیکروب آن از حیوان است ومیکروب آن از حیوان آلوده مانند گاو ،بز ،گوسفند یا شتر به انسان منتقل می شود . بیماری ناشی از آن را در حیوان بروسلوز و در انسان تب مالت را بیماری هزار چهره می گویند ،چون به شکلی خود را نشان می دهند . بیماری واگیردار عفونی است که در حیوان وهم در انسان ایجاد بیماری می کند . میکروب بروسلا ( تب مالت ) در هر جایی از بدن می تواند رشد کند وباعث بیماری در همان قسمت بدن شود بیماری تب مالت از طریق مختلف می تواند از حیوان به انسان منتقل شود .

راههای انتقال بیماری :

1- از راه تنفس (هوای آلوده آغل )
2-از راه خوراکی خوراکی ( شیر ، لبنیات غیر بهداشتی وگوشت وبافت نیم پرداز دامها )
3-ازراه پوست زخمی ومخاط ( هنگام شیر دوشی ، ذبح دام ، لمس حیوان بیمار ، تماس با اشیای آلوده )

علائم ونشانه های تب مالت در انسان :

 

مرحله حاد : 3 ماه اول بیماری : مرحله زودرس مانند : تب بی اشتهایی – تعریق شبانه، سردرد ، درد بدن ، ودرد زانو یا سایر مفاصل ، مرحله تحت حاد بعد از 3 ماه بیماری وارد وارد مرحله تحت حاد می شود ( عارضه های بیماری بیشتر شده ودردهای بدن بویژه در استخوانها ومفاصل دیده می شود .) مرحله مزمن : دوره پیش از یکسال که بیماربیمار دچار افسردگی یا نازایی می شود .

راههای پیشگیری :

شستشوی صحیح دستها ، استفاده از لباس کار ، کفش مخصوص ، استفاده از دستکش ، استفاده از شیر ولبنیات پاستوریزه ،جوشاندن مناسب شیر سنتی قبل از مصرف ، استفاده از لبنی پاستوریزه برای مصرف شیر محلی باید بعد از رسیدن به نقطه جوش وغل زدن 3 تا 5 دقیقه بجوشد.

نکته مهم:

برای تهیه پنیر بهتر است از شیر جوشیده استفاده شود . در غیر اینصورت اگر از شیر خام برای تهیه پنیر استفاده می شود باید پنیر تولید شده را به مدت حداقل 3 ماه در آب نمک 17%گذاشت وبعد به مصرف برسد، از حل کردن 170گرم نمک در یک لیتر آب ،آب نمک 17% تولید میشود.

نظر خود را اضافه کنید.

0 / 1500 محدودیت حروف
متن شما باید بین 10 تا 1500 حرف باشد
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آخرین اطلاعیه ها و بخشنامه ها

  • 1
  • 2
قبل بعدي

اطلاعیه

آزمون اقدامات محیطی ،در کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا

آزمون اقدامات محیطی ،در ک…

04-05-1394 | بازدید :2048

آزمون اقدامات محیطی ،در کنترل بیماریهای منتقله ا... ادامه مطلب

اطلاعیه

اموزش پذیرش دانش اموز در هنرستان کاردانش بهیاری

اموزش پذیرش دانش اموز در …

02-04-1394 | بازدید :3059

اموزش پذیرش دانش آموز در هنرستان کاردانش بهیاری ادامه مطلب

اطلاعیه

انتخابات نظام پرستاری

انتخابات نظام پرستاری

24-03-1394 | بازدید :2682

انتخابات نظام پرستاری ادامه مطلب

اطلاعیه

 "آگهی استخدام  89 روزه."

"آگهی استخدام 89 ر…

20-03-1394 | بازدید :3515

  آگهی استخدام قراردادی 89 روزه ادامه مطلب

اطلاعیه

اسامی کاندیدای نظام پرستا…

18-03-1394 | بازدید :2299

اسامی کاندیدای نظام پرستاری ادامه مطلب

اطلاعیه

آگهی استخدام پیمانی

18-03-1394 | بازدید :2605

آگهی استخدام پیمانی ادامه مطلب

اطلاعیه

آزمون غیرحضوری دستورالعمل…

26-09-1393 | بازدید :2872

آزمون غیرحضوری دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهای ... ادامه مطلب

اطلاعیه

آگهی استخدام قراردادی 89 …

06-09-1393 | بازدید :2773

دانلود اگهی استخدام قراردادی 89 روزه ادامه مطلب

تماس با ما

شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، جهت تماس با شبکه بهداشت می توانید با موارد زير در ارتباط باشيد .

  • ايران -بوشهر - برازجان
  • 3896 771 917 98
  • mailto:abbaspourasghar@yahoo.com
ورود

ورود به حساب کاربر

نام کاربری
رمز عبور *
بخاطر سپاری رمز عبور
مجوز استفاده از قالب عمومی خلیج فارس براي اين دامنه داده نشده , برای دریافت مجوز قالب بر روی لینک ، ( درخواست مجوز ) کلیک کنید